In de prijzen bij uitreiking ‘De Gouden Spaan’


Het stukadoors- en spuitwerk van R. Smaal b.v. blijft niet onopgemerkt. Het bedrijf uit Poortugaal, voorheen Hendrik-Ido-Ambacht, viel in de prijzen bij de uitreiking van ‘De Gouden Spaan’, in de categorie particuliere opdrachtgever. 

 

‘De Gouden Spaan’ is een prijs voor de beste vakman uit de stukadoorsbranche. R. Smaal b.v. werd genomineerd uit maar liefst 58 inzendingen. Het product waarmee Smaal volgens de jury uitblonk, is Stucco Mat, een techniek waarmee een ‘fluweelzachte’ muur wordt gemaakt.

Het werk is beoordeeld door een deskundige jury met onder andere mensen uit het bedrijfschap, een binnenhuisarchitect en een kleurendeskundige.Na veelvuldig overleg en het bekijken van diverse werken, spraken deze vakmensen hun voorkeur uit.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *