Stukadoors- en Spuitbedrijf R. Smaal BV in de Media


Het bedrijf R. Smaal BV is reeds 85 jaar oud. Rob is de derde generatie en meerdere werknemers zijn al meer dan 25 jaar in dienst. De consument die voor kwaliteit gaat kiest voor R. Smaal BV door het advies, vakmanschap en de nazorg. Het is de samenwerking die de klant het juiste gevoel geeft!

 

Rob: “Steeds meer ervaren onze klanten wand en plafondafwerking als een beleving, waarin mensen rust willen vinden en zich prettig voelen. Wij volgen voor u de trends op dit gebied en kunnen melden dat de grovere materialen weer terug komen zoals smalle ruwe steenstrips en hout op de wanden. Ook komen de spachtelputzen in allerlei kleuren weer steeds meer voor; ook omdat het zeer onderhoudsvriendelijk, sterk, en aantrekkelijk qua prijs is. Ook brengen wij heel veel gipslijsten aan, die zijn er tegenwoordig ook in strakke uitvoeringen.” Rob is er trots op dat zijn stukadoorswerk te bewonderen is in de nieuwe showroom Woonidee van bouwbedrijf Adriaan van Erk in Bergambacht. De beste klantgerichte bouwers van Nederland. Daar kunnen kopers in één keer hun toekomstige woning doorlopen. R. Smaal BV is al 57 jaar de huisstukadoor van Van Erk. Ook in de projecten waarin zij als stukadoorsbedrijf betrokken zijn, proberen zij de koper individuele aandacht te geven en in te spelen op de wensen van de koper. “Het is de macht der gewoonte om pas met de afwerking bezig te zijn op het einde van de verbouwing. Je realiseert je het meestal niet, maar muren en plafonds zijn heel bepalend voor de sfeer in een woning. Vaak zelfs het eerste wat je ziet als je binnen komt. Een juiste keuze daarin is dus belangrijk.” Daarom is Rob Smaal dan ook zo enthousiast dat de nieuwe mogelijkheden op het gebied van stukadoorswerk nu getoond worden in deze showroom!

De nieuwste techniek Stuco Mat is te zien in de mooie woon en lifestyle winkel Style Depot in het centrum van Rhoon. U kunt hier in een woonomgeving een indruk krijgen van de mogelijkheden qua structuur en kleur; een mooie Italiaans-achtige pleister met een gemêleerd uiterlijk tegen een hele aantrekkelijke prijs.

Exclusief hoeft niet duur te zijn! Wat prijs betreft is er voor ieder budget iets moois te maken.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *